Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 9 din 9 Anunturi gratuite prin feed RSS

Hobby, Timp liber » Carti, Ziare, Reviste

Librarie.co
Librarie online si Depozit de Carte in Bucuresti. Distribuim carti ieftin oriunde in Romania in 24-48 de ore lucratoare. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-03-13

Caiete școlare personalizate
Editura Izvorul Cuvântului vă propune realizarea unor caiete școlare personalizate pentru copiii dumneavoastră. Putem executa caiete format A5 și A4 de matematică, dictando, velină, geografie, TIP I, TIP II, biologie și muzică personalizate cu poza copilului dumneavoastră sau alte poze dorite pe copertă. Caietele A5 cu 80 de pagini (40 file) vor avea coperta de 150 de gr/mp și »»»
Anunt din Buftea publicat in 2017-01-10

Chimie clasa a X-a
Chimie clasa a X-a
Acest manual se da la Bac si Admitere la Facultatile de Medicina si Farmacie.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-11-03

Vand carti medicina veterinara
Vand carti medicina veterinara
vand carti medicina veterinara. sunt carti vechi, utilizate. pretul poate varia. de exemplu unele sunt 5-10 lei, altele peste 50-75. Am carti cum ar fi: -cresterea iepurilor de carne si a animalelor de blana -bolile purceilor -indrumator pentru prevenirea si combaterea bolilor obstetricale si ginecologice la animale -tehnica necroscopiei animalelor domestice -ghid de farmacologie si rece
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-09-29

Librarie online cu carti dezvoltare personala, sanatate, yoga pentru femei; ghid
Librarie online cu carti dezvoltare personala, sanatate, yoga pentru femei; ghid
In libraria online Editura Venusiana gasiti carti ce au vazut lumina tiparului la editura noastra, dar si la alte edituri cu specific din domeniile spiritualitate, iubire, erotism, feminitate, sanatate. Pret accesibil, livrare prin curier rapid. Editura Venusiana - carti pentru femei inteligente si deschise: yoga pentru femeile care aspira sa devina sanatoase, armonioase, frumoase, feri
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-07-23

Publicare carte
Editura Genius editează cărţi de poezie, proză, jurnal, însemnări, carte tehnică, monografii. Costuri de publicare minime. Experienţa în lucrul cu manuscrisul, profesionalismul în editare şi prezentarea de carte sunt doar câteva dintre avantajele de care vor beneficia autorii care vor colabora cu Genius. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-05-16

castig imediat
Vrei sa castigi bani?ANoi venim acum cu ceva nou si de viitor. Oferim contract care garanteaza plata rezultatelor. Activitate practica si profitabila pentru oricine. Te asteptam cat mai repede in echipa noastra ! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: Aflorica_rs@yahoo.com »»»
Anunt din Arad publicat in 2016-05-16

Libraria online editura Ganesha vinde carti pret redus: spiritualitate, stiinta
Librarie online cu carti din domeniile spiritualitate, stiinta, naturism, erotism, umor, astrologie, dezvaluiri de la editura ganesha dar si de la alte edituri romanesti. Va oferim si CD-uri, statui, jocuri spirituale tarot, oracol, carti de anticariat. Pret accesibil, livrare prin curier rapid. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-04-24

Vand carti de pictura
VCand carti de pictura si despre pictori cxelebrii. 12 buc. 25ron/buc »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-04-22