Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 7 din 7 Anunturi gratuite prin feed RSS

Imobiliare » Prestari servicii (Imobiliare)

Oferta sofer Germania
Angajam urgent barbati si femei, cupluri soferi categoria B Italia, Germania Anglia cu contracte de munca, plecari inainte de sarbatori. Salariul este de 1600 euro+ore suplimentare.Programul 8 ore/zi 5 zile pe saptamana.Cazarea si masa gratuita.Varsta maxim 58 ani. Pentru informatii contactati-ne la: 0738/268935 sau 0742/657896 »»»
Anunt din Tulcea publicat in 2017-11-17

manichiura si pedichiura cu gel si clasica la domiciliu
manichiura si pedichiura cu gel si clasica la domiciliu
bucurate de rasfat in confortul casei tale
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-10-09

SC Firma de constructii
Ai nevoie de ajutor ? Vrei sa construiesti un imobil, sau sa faci reparații si nu stii cu cine sa colaborezi ? Nu mai căuta, echipa potrivită iti vine in ajutor ! Bazându-ne pe cunoștințe vaste, acumulare in decursul a aproape 3 decenii, societatea noastră se reliefează prin calitatea lucrărilor sale. Societate condusă de un director de profesie structurist, realizează o »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-08-09

CASA MEA INVEST anunta redeschidere servicii intermediere/consultanta
CASA MEA INVEST & Partenerii au deosebita plăcere să vă anunţe reluarea susţinută a activităţii în Bucureşti, cu un deosebit accent, pentru început, pe sectoarele 1, 2 şi 6 şi zonele adiacente centrale şi suburbane. Reamintim clientelei din cele peste 1000 de tranzacţii reuşite de vânzări/închirieri/dezvoltări/asistenţă juridică/etc., dar şi publicului interesat că n »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-05-09

intermediez vanzari imobiliare bucuresti
intermediez vanzari imobiliare bucuresti
Particular, expert publicitate imobiliara, intermediez vanzari imobiliare in Bucuresti, numai de la proprietari.Vanzari case, vile, terenuri agricole, intravilane, paduri, sedii firma.Ofer si cer seriozitate maxima.Daca aveti de vanzare vre-o proprietate din cele mentionate mai sus nu ezitati si contactati un profesionist.Ofer si cer seriozitate maxima.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-02-03

Intermediere vanzari imobiliare in Bucuresti
Intermediere vanzari imobiliare in Bucuresti
Particular, expert publicitate imobiliara, intermediez vanzari imobiliare in Bucuresti, numai de la proprietari.Vanzari case, vile, apartamente, terenuri agricole, intravilane, paduri, sedii firma.Ofer si cer seriozitate maxima.Daca aveti de vanzare vre-o proprietate din cele mentionate mai sus nu ezitati si contactati un profesionist.Ofer si cer seriozitate maxima.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-01-29

INCHIRIERI TOALETE ECOLOGICE IN RAMNICU VALCEA, CRAIOVA, SLATINA, PITESTI, BUCUR
INCHIRIERI TOALETE ECOLOGICE IN RAMNICU VALCEA, CRAIOVA, SLATINA, PITESTI, BUCUR
Societatea Toalete Ecologice (0749.193.418) desfasoara activitatea de inchiriere si intretinere toalete ecologice in toata tara.Serviciile noastre sunt solicitate la organizarea santierelor de constructii, precum si la organizarea evenimentelor in aer liber.Calin Vasilica 0749.193.418 sau bucuresti@toaleteecologicesrl.ro. Inchiriem toalete ecologice in: BUZAU, BUCURESTI, JIMBOLIA, SALONTA, MOLDO
»»»
Anunt din Ramnicu Valcea publicat in 2017-01-03