Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

Intrebari frecvente

Vreau sa adaug un anunt, ce trebuie sa fac ?
Pentru a publica un anunt trebuie in primul rand sa cititi regulamentul de publicare si sa completati formularul special. Sistemul va detecta eventualele nereguli si va va indruma pentru corectarea lor. Dupa ce formularul a fost accepat pe adresa de e-mail specificata veti primi automat un mesaj de validare care va contine un link de validare. Tot ce aveti de facut este sa dati click pe acel link. Din acest moment anuntul dumneavoastra intra in lista de astepatare pentru a fi verificat de catre un administrator. Daca va fi accepat veti primi un mesaj de confirmare. Va rugam sa pastrati acest mesaj pentru cazul in care veti dori stergerea anuntului.

Anunturile sunt 100% gratuite ?
Da, publicarea anunturilor este complet gratuita singura conditie este ca anunturile sa respecte regulamentul de publicare.

Cum sa compun un anunt, imi puteti da niste sfaturi ?
- In primul rand cititi regulamentul de publicare. Fiecare serviciu de acest gen are particularitatile lui, citind regulamentul economisiti timpul dumneavoastra si folositi la maxim facilitatile sistemului.
- Alegeti un titlu cat mai percutant si mai cuprinzator, evitati formularile ambigue si misterioase. Un titlu trebuie sa fie esenta unui anunt, sa spuna aproape totul in cateva cuvinte. Este de preferat ca titlul sa inceapa cu un cuvant de genul: vand, cumpar, ofer, inchiriez, etc...
- Daca aveti mai multe servicii sau mai multe obiecte de vanzare compuneti pentru fiecare dintre ele cate un anunt distinct si plasati anunturile la rubrica cea mai potrivita pentru fiecare.
- Nu va zgarciti la text, nu folositi prescurtari, descrieti produsele in amanunt cu cat mai multe detalii, la noi pe site lungimea anunturilor nu este limitata. O descriere amanuntita va atrage clientii si va scuteste de confuzii si lamuriri suplimentare economisind astfel timpul dumneavoastra.
- Folositi campul din formular destinat cuvintelor cheie, aici introduceti sinonime sau cuvinte din aceasi familie.
- Nu folositi caractere romanesti. Cei care cauta anunturi de regula nu folosesc diacritice, astfel anunturile fara diacritice au sanse mai mari sa fie gasite.
- Publicati anuntul la rubrica la care se potriveste cel mai bine, de preferat este sa parcurgeti odata intreaga lista si abia apoi sa alegeti rubrica potrivita. Un anunt bine plasat va avea efectul maxim.

Care sunt regulile de publicare ?
Regulamentul de publicare si folmularul se gasesc aici

Nu am primit mesajul de validare, ce pot face ?
Mesajul de validare este trimis automat de catre sistem. In mod normal ar trebui sa il primiti in cateva secunde de la completarea formularului dar uneori poate dura mai mult, mai ales daca folositi servicii gratuite de posta electronica, in functie de incarcarea serverelor din retea. Daca totusi nu primiti mesajul de validare verificati daca nu cumva sistemul dvs. antispam a trimis mesajul in directorul de colectare a mesajelor de tip SPAM (junk, bulk, spam, etc...) Daca totusi nu a sosit va rugam sa ne contactati.

Link-ul de validare nu functioneaza, ce pot face ?
Programele de posta electronica impart automat textele pe randuri de un anumit numar de caractere. Din aceasta cauza este posibil ca uneori link-ul de validare sa apara impartit pe doua randuri. Daca ati patit acest lucru trebuie sa recompuneti link-ul intreg cu Copy si Paste in bara de adrese a browser-ului dumneavoastra.

Incerc sa validez anuntul dar primesc mesajul ca anuntul nu exista ?
Verificati daca nu cumva link-ul de validare apare impartit pe doua randuri, in acest caz trebuie sa recompuneti link-ul intreg cu Copy si Paste in bara de adrese a browser-ului dumneavoastra. O alta cauza poate fi intarzierea validarii cu mai mult de 5 zile de la data trimiterii anuntului. Anunturile nevalidate timp de 5 zile sunt sterse automat din sistem.

Nu am primit mesajul de confirmare, ce inseamna asta ?
Deoarece zilnic primim cateva mii de anunturi si verificarea lor se face de catre un administrator aprobarea lor poate dura cateva ore. Daca dupa 48 de ore nu ati primit mesajul de acceptare inseamna ca mesajul dumneavoastra nu respecta regulamentul de publicare.

Cum sterg un anunt ?
In mesajul de acceptare al unui anunt aveti un link special pentru stergerea anuntului respectiv. Va rugam pastrati mesajul de acceptare daca doriti stergerea anuntului inainte de termenul de expirare.

Cum editez un anunt ?
Anunturile nu pot fi editate. Puteti insa sterge anuntul si publica unul nou.

Ce reprezinta icon-ul ?
Icon-ul are scopul de a semnala prezenta unui feed RSS.

Ce este un feed RSS ?
Feed-urile RSS (Really Simple Syndication) sunt o modalitate prin care puteti obtine in timp real si in mod gratuit informatii de pe de pe site-ul nostru. RSS-ul permite obtinerea automata a titlurilor anunturilor, a continutului acestora si a link-urilor directe catre paginile cu detalii. Pentru a primi feed-urile RSS aveti nevoie de un soft pentru citire - Reader RSS. O mare varietate de astfel de softuri este disponibila, marea majoritate a lor fiind gratuite. Cele mai utlizate astfel de programe sunt disponibile sub forma aplicatiilor desktop pe care le poti descarca si instala pe computerul personal. Aici gasiti o lista intreaga de readere RSS gratuite.

Cum se folosesc feed-urile RSS oferite de Evrika.ro ?
Fiecare cautare sau filtrare a mesajelor de pe site-ul Evrika.ro va ofera posibilitatea primirii unui feed RSS personalizat pentru acea cautare. Introducand feed-ul respectiv intr-un program de tip Reader RSS puteti obtine in permanenta un flux de date actualizat. Cu alte cuvinte veti primi mereu cele mai noi anunturi care respecta cerintele specificate de dumneavoastra.

Am o problema tehnica, ce fac ?
Daca intampinati o problema tehnica cititi lista intrebarilor frecvente si daca nu gasiti raspuns puteti sa ne contactati.

Am descoperit o eroare, ce fac ?
Daca ati descoperit o eroare in functionarea site-ului va rugam sa ne contactati. Va multumim.

Cine sunteti si cum pot lua legatura cu voi ?
Site-ul Evrika.ro este proprietatea sc eFoto srl. Pentru orice problema legata de acest site ne puteti contacta.

Care sunt preturile pentru publicitate ?
Va rugam sa ne contactati pentru a primi oferta noastra actualizata.

Nu am gasit raspuns la problema mea, ce pot sa fac ?
In cazul in care nu ati gasit raspuns la problema dumneavoastra legata de acest site va rugam sa ne contactati.